مدیرکل دفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید براینکه میزان سبوس در آردها باید مورد بازبینی قرار گیرد، گفت: با سبوس گیری بیشتر، آردها سفیدتر شده اند و ای
آلودگی به نان های مصرفی هم رسید؟ / وزارت بهداشت: سبوس های فله ای حاوی آلودگی ست
عبارات مهم : آلودگی
به گزارش خبرآنلاین، زهرا عبداللهی، درخصوص آرد سفید مصرفی در نان ها گفت: آردهای سفید مصرفی در نان ها که در اختیار نانواها قرار می گیرد، باید مورد بازبینی قرار گیرد، آیا که این آردها فاقد سبوس هستند و نانواها سبوس را به صورت فله ای خریداری کرده و به نان می افزایند.
سبوسهای فلهای حاوی آلودگیست ، آلودگی به نانهای مصرفی هم رسید؟ / وزارتبهداشت
وی با تاکید براینکه استاندارد سبوس در آرد باید بازبینی شود، افزود: هر گونه افزودنی به غیراز افزودنی های مجاز در پخت نان ممنوع و تخلف است و جهت تولید نان سبوس دار استاندارد در کشور، باید سبوس آن در کارخانه به آرد اضافه شود.
مدیرکل دفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه افزودن سبوس های اضافی به نان جهت سلامت مردم مضر بوده و خطر سرطان زایی را در پی دارد، تصریح کرد: بازبینی میزان سبوس آرد نانوایی ها مصوبه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی است و بر این اساس مقرر هست، میزان سبوس گیری آرد نان لواش، تافتون و سنگگ کم کردن پیدا کند.
مدیرکل دفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید براینکه میزان سبوس در آردها باید مورد بازبینی قرار گیرد، گفت: با سبوس گیری بیشتر، آردها سفیدتر شده اند و ای
دکتر عبداللهی با بیان اینکه در سال های اخیر مقدار بیشتری از آردها، سبوس گیری می شود، گفت: با سبوس گیری بیشتر، آردها سفیدتر شده است اند و مردم نان کاملا سفید مصرف می کنند، این اقدام می تواند به مشکلاتی مانند اضافه وزن، دیابت و بیماری های قلبی دامن بزند، سبوس باید طبق استاندارهای مشخص شده است در نان ها وجود داشته باشد، لیکن یکی از دلایل بیماری هایی مثل دیابت، چاقی و سرطان ها این است که فیبر دریافتی مردم کم است و نان سفید یکی از همان منابع غذایی بدون فیبر است.
وی با بیان اینکه در این زمینه با شرکت استاندارد، پژهشکده غله و سایر شرکت های ذی ربط مکاتباتی صورت گرفته هست، خاطرنشان کرد: سبوسی که به صورت فله ای خریداری شده است و به نان افزوده می شود، فرآینده شده است و سالم نیست و حاوی انواع آلودگی ها هست، از طرفی، میزان فیتات موجود در سبوس های اضافی، می تواند در جذب ریزمغذی ها مسئله ایجاد کند و عوارضی مانند کمبود آهن و روی در پی داشته باشد، از سوی دیگر سبوس فله ای که به نان اضافه می شود، اگر تخمیرش در نان خوب انجام نگیرد، ضررش زیاد هست، چون از جذب ریزمغذی ها جلوگیری می کند، همچنین به علت آنکه به صورت فله ای استفاده می شود، گاهی آلودگی های قارچی و میکروبی دارد که در نان باقی می ماند، بنابراین راه درست این است که در کارخانه به میزان معین سبوس به آرد اضافه شود تا نان باکیفیت و سالم به دست مردم برسد.
مدیرکل دفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت همچنین هشدار داد: مردم از خرید سبوس های فله ای از دستفروشان و مغازه ها خودداری کنند و از سبوس های صنعتی و بسته بندی شده است که در کارخانه ها تهیه می شوند، استفاده کنند.
سبوسهای فلهای حاوی آلودگیست ، آلودگی به نانهای مصرفی هم رسید؟ / وزارتبهداشت
واژه های کلیدی: آلودگی | بهداشت | اضافه وزن | اضافه وزن | وزارت بهداشت | اخبار پزشکی
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...